Foarte important: Societatea noastra detine polita de asigurare CMR, in valoare de 50.000 EURO pentru fiecare autoturism sau marfa transportata !                            

VULCANIZARE AUTO

KILICOM SRL, efectueaza lucrari de vulcanizare, reparatii de anvelope (daca este posibil), montare/demontare anvelope, montare/demontare jenti, presiune roti cu aer/azot, echilibrare roti asistata de computer.

SCHIMB ULEI

Prin intermediul nostru, in afara serviciilor de tractari auto, puteti beneficia de efectuarea schimbului de ulei pentru autoturismul dvs., (indiferent de marca). Acesta se realizeaza cu ulei de cea mai buna calitate, adecvat tipului dvs de autoturism, asigurand o functionare  optima a motorului, cu o uzura minima. (Mobil 1, Castrol, Valvoline, Texaco, etc). La cerere, putem efectua schimbul de ulei in sistem vacuumatic.
Tot de la noi, puteti achizitiona la preturi avantajoase uleiuri pentru motor, in cazul in care doriti sa completati uleiul pentru motorul autoturismului sau daca va hotarati sa efectuati schimbul de motor in regie proprie. In oricare din cazuri, va vom consilia in alegerea celui mai bun ulei pentru motorul dvs, tinand in acelasi timp cont de raportul calitate/pret.

COMERCIALIZARE ANVELOPE

Comercializam la cele mai avantajoase preturi anvelope pentru toate anotimpurile (iarna/vara/intermediare) pentru toate dimensiunile de jante. Oferta noastra contine atat o gama variata de anvelope noi (Pirelli, Goodyear, Michelin, Continental, Barum, Debica, Matador, etc.) cat si anvelope second hand, aflate in stare foarte buna, cu un grad scazut de uzura, pentru a asigura o rulare lina si lipsita de pericolul unor evenimente neplacute, cauzate de explozia unei anvelope)

SPALATORIE AUTO

La sediul nostru din Pitesti, str. Calea Campulung nr. 56B, puteti sa readuceti stralucirea autoturismului dvs. Dispunem de o capacitate de doua boxe de lucru, pentru spalarea a doua masini simultan. Personalul nostru are o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, astfel ca puteti fi siguri ca autoturismul dvs, va fi curata cat mai bine cu putinta, fara a aparea urme de pete (de la solutiile folosite) si fara a va teme pentru obiectele dvs. personale.

Transport utilaje - transportutilajepitesti.ro